top of page
Search

TAG MED TIL LA - UDDANNELSE ELLER PRAKTIK


Jeg elsker at "arbejde" i Skid Row i Los Angeles. Det er Istedgade gange 800. Et helt kvarter huser de hjemløse. De bor i telte og indkøbsvognene står lignet op langs rendestenen. Syge, handikappede, mentalt dårlige; ja sindssyge og misbrugere giver i fællesskab op på daglig basis. De sidder, ligger eller dasker rundt og dealer med deres lorte liv.

Der er hunde som virker triste og rodløse og børn som sidder i klapvogne, ofte bedøvet af mismod eller måske af andet?

I mere end 30 år har min hjertesag, og målet for mine behandlinger, været "at være der, hvor magtesløsheden giver mening og en håndsrækning har betydning". Mine behandlingsmetoder SKAL virke også for de " som er hægtet gevaldigt af lykken". Det er ingen kunst at gi' terapi og gode råd til personer som "har friske blomster i vasen".

Flere har spurgt hvorfor jeg hellige mig netop Skid Row's hjemløse i Los Angeles. Grunden er enkel. I Californien, hvor der er så meget rigdom, er det paradoksalt at et helt kvarter, Skid Row, sejler i hjemløse, misbrug og elendighed.Her er løsningen at "flytte pengene hen det rigtige sted". At få de rige til at bidrage. Og det har INTET med politik at gøre. Det er menneskelige handlinger, der skal skabe forandringen. Og her er USA super egnet. Hele kulturen med frivilligt arbejde er om skabt til den store forandring - menneske til menneske.

I Danmark har vi tendens til "at ringe til kommunen", når vi har et problem. Vi hjælper i Danmark helst mod betaling.

Billederne her er bla.a elever fra www.academybetterlife.com på uddannelse i LA - Skid Row og besøg på det dyreste behandlingscenter i Malibu. Billedet af Egeborg , hvor det hele startede og bussen med narkomaner fra Egeborg, som besatte Rådhuspladsen. Og sidst men ikke mindst de 2 rescue dogs Albert og Daisy på klinikken i Beverly Hills.

Vore uddannelser kan tages i Los Angeles og i Danmark.

Se vore uddannelser på www.academybetterlife.com

Du kan deltage som elev - praktikant - medarbejder fra et firma, som selvudviklingskursus

Her er lidt inspiration.

Turen kan bl.a., udover UDDANNELSE OG TERAPI, byde på: (Specielle ønsker tages med i programmet)

 • Afslapning og tid til fordybelse i solen ved pool side i hyggeligt hus Forestil dig at stå op til en dejlig solskinsdag. DU starter med morgenbord med sundt og godt. Måske tager du en dukkert i poolen. Du gør klar til dagens undervisning og udflugter og arrangementer.

 • Mental fitness med hypnoseterapi – du lærer selvhypnose og hypnosekommunikation Du mediterer og udfører selvhypnose. Du træner i at tale, så du bliver forstået og skaber god stemning.

 • Mulighed for personlig træner – boost din motion og træning Har du bestilt personlig træner, til at booste din motion eller træning, planlægges det i dagens program.

 • Daglig terapi og samtale, meditation, og fordybelse Daglig undervisning, terapi, samtale, træning osv. planlægges ift. DIT PROGRAM.

 • Research i forhold til dine ønsker Har du brug for at researche, i forhold til business, uddannelsesophold, praktik eller skoleophold, planlægges det ift. dine ønsker. Vi gør brug af vort store netværk af kontakter indenfor stort set alle brancher. Vi har kontakter indenfor entertainment, musik, producere, castings, TV, IT, dyrevelfærd, kosmetik/beauty academies, restaurant, hotel, fitness, fotografi, yoga studier.

 • Selvhjælpsgrupper (AA, NA, Al-Anon) LA er et Mekka for møder, bl.a. møder med +800 deltagere eller møder i ”de skumle kvarterer”. Det er fantastisk at deltage i disse møder. Du hører deltagerne fortælle deres historie. Du kan efterfølgende bruge denne unikke inspiration til ”din egen helbredelse”. Og som behandler er denne inspiration og disse møder en kæmpe gave til dit arbejde med klienter. Du giver erfaring, styrke/viden og håb videre.

 • Besøg på behandlingshjem for både rige og de mindre rige Vi laver særlige aftaler om besøg og du kan få mulighed for at deltage i behandlingen på behandlingsstederne. En form for praktik.

 • Besøg på uddannelsesinstitutioner Vi skaber kontakt til skoler og academies, hvis du kan brug for at undersøge optagelsesmulighederne. Det kan være at undersøge det hjemmefra. Det kan være high schools, universiteter, fashion skoler, film og musik skoler. Eller andet ud fra dine ønsker.

 • Besøg i Skidrow – LA’s Istedgade Her ser vi ”bunden af samfundet” – oplever håbløsheden og besøger det kæmpe område i byen, hvor telte, indkøbsvogne og papkasser fungerer som bolig. Men vi besøger også de behandlingssteder, herberger, kvindehjem og børneinstitutioner, som er tilgængelig for de nødstedte. Det vil være muligt at bruge en formiddag på at deltage i frivilligt arbejde i Skid Row – uddeling af mad og vand til de hjemløse.

 • Besøg på hunde shelters og dyreorganisationer Mange frivillige arbejder for dyrene. Der er adoptionssteder for hunde rundt i byen. FAREN er at du forelsker dig i en af disse mange hjemløse hunde, som er sat op til adoption.

 • Besøg hos patientforeninger og andre foreninger Er du interesseret i en særlig sygdom eller lidelse, skaber vi kontakten.

 • Meditation i tempel – 3 timer i stilhed Dette er en overraskelse! Du vil huske det for evigt.

 • Fest og farver Det er et must at besøge West Hollywoods farverige homokvarter spækket med barer, drag shows, gode spisesteder, regnbuer og gang-i-den. Er du ikke til “homofest” tager vi på Saddle Ranch, hvor en tur på den mekaniske tyr kan give din mandighed et spark opad – og måske vinder du en rejse til Mexico.

 • Besøg hos Ole Henriksen WE LOOOOOOVE IT! Ansigtsbehandlinger, manicure/pedicure, massage og hudpleje. Mænd kan prøve den populære Manly Man behandling.

 • Spa ophold Der findes et utal af muligheder.

 • Massage Unik oplevelse at besøge et af de MANGE massagesteder der findes.

 • Ud og ride som cowboys – for dem som tør. Der findes fantastiske ranches hvor vi kan ride og kaste lassoen og fange hestens evige tålmodighed og sindsro.

 • Sportskampe og events Vi booker billetter og hjælper med adgang.

 • Besøg i Universal Studios, Venice Beach, Hollywood Walk of Fame og turist steder efter ønske Vi er eksperter! Studer turistbrochurerne og vi planlægger ift. tiden.

 • Shopping på Rodeo Drive – her er alle mærkevarer repræsenteret. Også her er vi EKSPERTER. Shopalholics

 • Shopping i super billige OUTLETS Ubeskriveligt – enormt – svært at forlade. Få tilfredsstillet dit shoppe-gen i butikker med stærkt nedsatte priser. Husk at gemme lidt plads i kufferten, når du pakker.

 • Vandretur i fantastisk natur i Hollywood Hills Runyon Canyon er et MUST, når man er i L.A! Dette fantastiske naturområde. Op op op ad stierne, der på toppen har den flotteste udsigt over LA. Her løber hundene frit og menneskerne når toppen med sved på panden. Løbesko kan desuden købes billigt i USA.

 • Og meget mere! Los Angeles byder på tusindvis af attraktioner og seværdigheder. Har du særlige ønsker om at besøge steder, hjælper vi gerne vi at arrangere og deler ud af vores tips og erfaringer.

DU HAR BETYDNING DER - HVOR DET GIVER MENING, AT DU ER!

KONTAKT MIG GERNE PÅ 29441956/ZANNEBECHGMAIL.COM -

JEG GLÆDER MIG TIL AT HØRE FRA DIG

DEL GERNE


29 views0 comments
bottom of page