top of page
Search

Når vi bliver svigtet eller forladt!


Rygsækken - fortiden skal af og til justeres. Mange af mine klienter har gennem tiden opdaget, hvor vigtigt det er at "rydde op". Hypnoseterapi er fantastisk til det job. Klienter har ofte slæbt sig gennem hverdagen med følelsen af "at være svigtet". Og følelsen har paradoksalt gjort, at de AUTOMATISK har søgt nye forhold og situationer, hvor de IGEN blev svigtet.

Kender du det ? - At blive skuffet fordi du stolede på en person, som svigtede.

Som voksen barn af en alkoholiker er jeg vokset op med skuffelser. Få personer var der, når jeg havde behov for hjælp. Enten så de ikke, at "jeg var der" eller også tolkede de mine signaler, som"hun klarer sig ved egen hjælp".

Genkender du det?

Hvis JA - er der en løsning.

Løsningen er at få TØMT rygsækken, så NY TILLID kan blomstre. Tillid til at ALT er, som det skal være. Så du kan fortsætte, som om intet var hændt. Undlad at STOPPE og filosofere over HVORFOR.

Du skal vide, at mennesker svigter UDEN, at det har med dig at gøre.

Det er deres egne dæmoner, som de bøvler med. Personer, der svigter, svømmer ikke i godt selvværd. De gemmer sig måske bag meldinger om, at DU har gjort noget forkert. De etablerer allierede og hjælpere, som kan støtte dem i, at DU er skurken. Har de brug for "hjælpere" ved de godt inderst inde, at de svigter og opfører sig skidt.

Men du skal vide, at selvom du måske, og formentlig, har gjort noget forkert; ja så berettiger det aldrig en person til at svigte dig.

Man kan afslutte, sige fra, gøre indvendinger, forlade med passende varsel - men at svigte det er, når man skrider og du står med lorten og problemerne.

Karma is a bitch!

Svigter du dit barn, din ven, familie, vil du bestemt kunne mærke det inderst inde.

Har du brug for at forsvare og forklare, HVORFOR du svigtede; ja så er det med sikkerhed et svigt, som du har foretaget.

IGEN IGEN.......... vi har ret til at vælge , sige fra, forlade en person eller situation, sige op fra et job, "ikke gide lege mere". Pointen er HVORDAN man gør!

Lær dit barn at undlade at svigte. Lær dit barn at fortælle, hvis noget generer. Lær dit barn at sige fra på en positiv måde UDEN at finde en syndebuk, sige fra betyder ikke nødvendigvis at nogen "har skylden".

At skride er at svigte - og DEN boomerang kommer tilbage i hovedet.

At forlade og træffe et andet valg er af og til nødvendigt - derfor gør det ordentligt.

FORTSÆT med at have tillid til noget, der er større end " menneskers svigt".

Det handler aldrig om dig, hvis du bliver svigtet.

Men bliver du forladt på en anstændig måde, kan det nemt være dig, der er skurken.

En afbrydelse af "et forhold" kan være positivt og trist på samme tid.

Kan du nikke genkendende? - så er der hjælp at hente.

Fra d. 12.11.2017 og nogle uger frem kan du booke tid hos mig. Få tømt rygsækken!!

VÆR OBS PÅ, AT KLIENTERNE STÅR I KØ, NÅR JEG LANDER I KASTRUP - SÅ BOOK NU.

Du kan også deltage på workshoppen BOOST DIT LIV - http://www.tikko.dk/event/boost-dit-liv-2109/ - se også opslaget under KØB BILLET på HOME siden

DU behøver IKKE at føle dig svigtet - du kan nøjes med at blive forladt :-) Ring for en session med min helt unikke hypnoseterapi - jeg er suverænt en af de bedste. Derfor er jeg GODKENDT af Mølholm Forsikring. Jeg har klinik i Los Angeles og i Danmark har jeg mulighed for at tilbyde sessioner rundt i landet, hvor jeg låner søde kollegers klinikfaciliter.

RING ELLER SMS: 29441956 - Jeg glæder mig til at "lufte ud i din rygsæk".

LIGE ET ABER DABEI!!!!! - sund fornuft fjerner IKKE følelsen af at være svigtet. Med hypnose fjernes "gamle oplevelser" af svigt og derved grobunden for AUTOMATISK at rende ind i nye svigt.

Er du behandler så er her BIBLEN for REGRESSIONSTERAPI


17 views0 comments
bottom of page