top of page
Search

SÅ kører vi! - NU med US kørekort.


Sikke en dejlig dag det er i dag....trala trala. Jeg har bestået min test til Californisk kørekort.

Og i dag er også dagen hvor jeg sender min nye hjemmeside zannebech.com i æteren.

Siden midt 80erne har jeg været social entrepreur af hjertet. Udviklet nye ideer og startet nye behandlingsmetoder op til gavn for flest mulig.

Nu er mine aktiviteter samlet her på zannebech.com. Hjemmesiden er MIT KØREKORT til sandheden og verden - som jeg oplever det.

Her kan du undersøge nærmere, hvad jeg går "og sysler med". Og følge med her på bloggen.

Her kan du også booke mig til foredrag og undervisning.

Mit næste foredrag løber af stabelen d. 28.11.17 i Valby kultur Hus.

Og emnet er MIT HJERTEBARN:

EGEBORG tiden ..........og frem til nu hvor jeg gir' den gas i Los Angeles.

Jeg har gennem de senere år gjort mig mentalt klar til at fortælle MIN HELT EGEN TOTALT SUBJEKTIVE HISTORIE om, hvordan jeg startede EGEBORG og med det gjorde det muligt for hundrede-vis af misbrugere at blive alkohol -og stoffrie.

Så NU skal det være..........et spark i bollerne til det behandlingssystem, som STADIG ikke, her mere 30 år efter min entre på banen, formår at løfte opgaven: AT GØRE MISBRUGERE FRI AF AFHÆNGIHEDEN TIL STOFFER OG ALKOHOL.

Det var turbulent for mig at forlade EGEBORG. De gode græd og de onde jublede.......og et par af de onde stjal værdierne - eller kopierede modellen og startede institutioner op selv???

Men nok om det her. Jeg kender spillereglerne, når der er "penge i spil". OG AT BÆRE NAG HAR JEG SJÆLDENT KUNNE HUSKE AT PRAKTISERE.

Men mere "sladder" kan du få, hvis du deltager i mine foredrag om EGEBORG.

DAGEN IDAG er fantastisk. NU med nyt mentalt kørekort til sandheden og bil kørekort til at nyde solen her i Californien.

Men som sagt.........KOM TIL FOREDRAGET D. 28.11.2017 I VALBY KULTUR HUS KL 19.00 - 22.00 - dele af billetprisen går til velgørenhed - er ved at finde den rette model.

Følg med her på bloggen og du finder mig også aktiv på Facebook.

Jeg lover, at jeg helt i min egen ånd, vil undlade at holde hånden over "skidtet" og jeg påpeger gerne "systemernes fejl og mangler". Når det kommer til at "folket skal holdes nede og bedøvet" af medicin og ineffektive behandlinger.

Sure og negative PERSONLIGE kommentarer vil jeg undlade og kommenterer du i en god og positiv ånd, når det handler om PERSONER; ja så er du velkommen.

Og selvfølgelig kommer det også til at handle om så meget andet end misbrug. Sådan livet i al almindelighed............og om hypnoseterapi som er er ekspert i. Mere om det senere.

VELKOMMEN til zannebech.com - lad os gøre verden til et endnu mere fantastisk at være for vore børn og dyr og os selv.


27 views0 comments
bottom of page