top of page
Search

Sæt de rigtige menneskelige værdier i rette perspektiv


Der florerer flere “spørge opslag” på Facebook, som spørger om hvad man vil have, ønsker sig, vil opnå i livet, osv……..

Tankevækkende at de fleste vil have mere i løn, mere ferie, rabat på varer, mere frihed, flere penge, mere lykke, mere information, bedre vilkår, mere arbejde, bedre sagsbehandler, bedre chef….osv - det handler tilsyneladende om at modtage og opnå.

Denne dame mødte jeg i Skid Row - køen til gratis mad. Hun er en af LA’s skæbner.

Har været “noget ved musikken” men “endt” i Skid Row. Falder man i snak med hende TILBYDER hun at bede en bøn for dig. Hun går vist ikke så meget op i HVERKEN hvad hun har mistet eller hvad hun ikke har. Hun er spøjs type med en spændende historie. OP og NED ture som har formet hende.

Helt ude på kanten og helt “inde i varmen”….

Måske kunne flere give lidt af deres overskud eller måske bare have i tankerne at muligheden for at være lykkelig også findes i den overflod man GIVER TIL ANDRE.

Det lyder måske lidt “helligt” og det er ilde hørt i visse kredse. Men faktisk er vi i fare for at miste hvad vi har hvis vi ikke deler det med andre - og for det er vi alle ansvarlige. Sæt de rigtige menneskelige værdier i rette perspektiv.

P.S. Det skal lige siges at damen på billedet var TO gange i madkøen…. så klog er hun også. Hahaha


9 views0 comments
bottom of page